fotoboek


De eerste keer dat ik iets herblog.
Maar deze is meer dan de moeite waard.
Nooit eerder werd ik zo hard geraakt door een beeld, enkele zinnen, een verhaal…
Ik ken Tom, Lore, Leon en Kamiel niet persoonlijk, maar via deze blog heb ik zo keihard met hen meegeleefd de laatste maanden.
hun verhaal is meer dan de moeite waard om je stem uit te brengen (klik even door naar de blog en daar vind je de link).
al was het maar omdat ik zo’n tentoonstelling op zich al een geweldig idee vind 🙂

_MG_0631kopie

Ik heb jou en mezelf iets beloofd lieve schat. Toen vorig jaar alles begon en ik besloot om dit fotodagboek bij te houden, sprak ik van een tentoonstelling of een fotoboek.

Wel, ik denk dat het moment is aangebroken. Enige tijd geleden werd ik uitgenodigd bij uitgeverij Standaard. Na een goed en lang gesprek reed ik wat verdwaasd naar huis. Er was de prijs die te hoog was.  Het was het juiste moment niet. Er moest gekozen worden voor zwart wit in plaats van kleur. Het ging om geld  en verdiensten.
Als er iets is waar het dit jaar niet om ging, is het om geld.

Ik sprak met een goede vriend. Hij dacht met me na. Hij zat naast me in het keukentje in IZ. Hij bracht koffiekoeken op nieuwjaar en maakte plannen met me.. Zijn bedrijf dat in m’n hart zit, zou tevens een deeltje kunnen sponsoren.  Sponsoring ligt…

View original post 206 woorden meer

Advertenties

4 gedachtes over “fotoboek

 1. Ik ben het volledig met je eens, ik heb snel gestemd en het een paar keer gedeeld op mijn facebook. Alleen jammer dat de mensen het zo beu zijn om te stemmen voor onnozele spelletjes, verliezen de moed om voor iets ernstigs te stemmen.

  1. inderdaad: op facebook word je overstelpt door oproepen om te stemmen op allerhande “plezantigheden”, maar als het dan eens iets is dat je echt aan het hart gaat kijken mensen erover.
   vandaar, naast mijn eerste oproep op facebook, hier nog een herinnering 🙂

 2. dankje!
  Dat stemmen… tja 🙂 eigenlijk was de wedstrijd mooier geweest zonder die stemmen. Gewoon. Een jury voor een project. Als er straks plots iemand als wij in 1 dag heel veel stemmen haalt is het spelletje uit. 🙂 Maar dat boek, dat komt er. Met of zonder wedstrijd.
  De doelen, daar gaat het straks over, en ben ik volop naar op zoek. Meer volgende weken op m’n blog!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s