Mister Populair


Kleine Kadee heeft een heel groot talent: mensen charmeren! 😀
Hij weet – als hij een beetje in zijn normale doen is – binnen de kortste keren zijn ‘slachtoffers’ rond zijn vinger te draaien met zijn grote ogen, zijn lange wimpers, zijn schattige sproeten en zijn guitige lach…

De afgelopen weken stond zijn kunst van charmeren op een laag pitje, maar nu mijn Kadeeke er steeds meer door komt, zie ik ook dat talent weer opflakkeren.

Kandidaten genoeg hoor!

Vandaag kwam de assistent neurologie, de neurologe, de student geneeskunde, nog een student geneeskunde, de zaalarts, de gastro-enteroloog, de geneticus, de student geneeskunde die meeloopt met de geneticus, de student orthopedagogie, de madammen van de speelzaal, de muziektherapeut, de verpleegsters en de stagiaires verpleegkunde, opa, oma, Flavie én papa langs!

Deze voormiddag kwamen ook nog een journalist en een fotograaf langs voor een interview met fotoshoot over Kadeeke en ons verhaal. Als alles loopt zoals het moet lopen, verschijnt dat binnenkort in het tijdschrift voor de personeelsleden van het Buitenverblijf.

Niet slecht he, voor een negenjarige!?

Advertenties

2 gedachtes over “Mister Populair

  1. Heerlijk dat zijn charme weer een beetje terug komt. Ik vond de vlaamse uitdrukking *plat* een geweldige die ik nog niet kende. Het enige geweldige was dan de uitdrukking, dat dan weer wel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s